maanantai 14. marraskuuta 2011

Löydätkö oman ihanuutesi?

Koru on hyvin henkilökohtainen asuste. Sen valintaan vaikuttavat kauneusarvojen lisäksi niin käyttötottumukset kuin oma tyylikin. Jos vaikka kuinka yrittäisin tehdä koruni suuren yleisön makuhermoja hiveleviksi, en siinä todennäköisesti onnistuisi. Olen siten päätynyt tekemään minussa lämpimiä tunteita herättäviä koruja.

Olen omalla kohdallani huomannut, että itseä sykähdyttävää ihanuutta ei voi etsiä, vaan sellainen kauneus vain löytyy. Oman korunsa kohtaa, jos vain sisin on valmis vastaanottamaan korun kauneuden. Niin - tätä kai se riipuksen tai rannerenkaan henkilökohtaisuus sitten tarkoittaa.

Aino-Amantan Facebook-sivuilla on käynnissä äänestys. Voit käydä kokeilemassa teoriaani todeksi, josko oma ihanuutesi löytyisi ehdokkaiden joukosta.

Tästä pääset suoraan äänestykseen

Pienen makupalan tulevasta antakoon seuraava otos, jota napatessani ihana aurinkoinen näyttäytyi pitkästä aikaa pilvimuurin takaa.



Kuningattarelle-kaulakorua kaunistaa viktoriaanisen ajan ruusukimppu. Antiikkipronssinen riipus on halkaisijaltaan 5cm, joten se jo yksinäänkin on juhla-asun kohokohta.

Tätä sulotusta ja kolmea muuta ehdokasta voi äänestää marraskuun loppuun asti. Äänestyksen tulos ja oman suosikkinsa arvonnassa voittavan onnekkaan nimi julkaistaan seuraavana päivänä, 1. joulukuuta.

Tervetuloa äänestämään ja onnea arvontaan!


1 kommentti:

  1. Äänestysaika on päättynyt ja palkintokoru arvottu. Kuvan Kuningattarelle koru matkusti eteläiseen Suomeen. Äänestäjiä viehätti eniten Hienohelma-kaulakoru. Käy katsastamassa kommentteja fb-sivuilta:) Kiitos kaikille osallistujille <3

    VastaaPoista